Ontwikkel jouw stem!

klik hier voor gratis proefles button

Zangles voor wie?

Bussum, Hilversum, Loosdrecht, Nederhorst, Ankeveen, Weesp. Zangles voor iedereen en om de hoek!
zangles voor liefhebbers, meisje zingt door haarborstel als microfoon

zangles voor
liefhebbers

Hou je van zingen? Dat is niet zo gek. Het is ontspannend, je vergeet even de wereld om je heen en je maakt hormonen aan waar je je gelukkig door voelt. Daarnaast is het natuurlijk handig dat je je instrument altijd bij je hebt.
Ontwikkel je stem met zangles zodat je nog gemakkelijker die hoge noot er uit gooit. Fijn voor de koorzanger, onder de douche of lekker thuis met de kinderen!

zangles voor gevorderden, silhouet van zangeres in spotlight

zangles voor
(semi)profs

Jij weet hoe je moet zingen en hebt al ervaring met optreden en stemtechniek, maar toch blijven sommige nummers een uitdaging. Of je wilt leren meer aandacht voor tekstbeleving en intonatie in je nummer te brengen. Zing je in een band maar voel je je nog ongemakkelijk bij je performance? Vraag een proefles aan en we gaan samen kijken hoe ik je verder kan helpen!

zangles voor kinderen, twee kinderen zingen samen

zangles voor
kinderen

Je bent altijd aan het meezingen met de liedjes op de radio! Wat zou het leuk zijn om het zingen en je muzikaliteit verder te ontwikkelen. Privé of samen met andere kinderen. Lijkt het je leuk om jezelf te leren begeleiden met wat eenvoudige akkoorden op de piano? Neem snel contact op want jong geleerd… :)

De Zanglessen

Tijdens de zanglessen maak ik gebruik van het Universal Voice Systeem. Dit is een overzichtelijk en begrijpelijk systeem waarmee je snel stappen maakt en daardoor je stem naar een hoger niveau tilt, of je nu pop of klassiek wilt zingen.

Je leert je stem optimaal te gebruiken aan de hand van duidelijke aanwijzingen tijdens de oefeningen en in liedjes. In de eerste les maken we samen een plan zodat we naar een helder doel kunnen werken. Vaak heb je maar een paar lessen nodig om al met nog meer gemak te zingen.
Je kiest zelf welk lied je wilt zingen in de les. Je kunt kiezen of je om de week of elke week les wilt of sporadisch een les om je techniek op te frissen of aan een lastig nummer te werken.

Naast stemtraining kunnen we werken aan tekst interpretatie, podium performance, meerstemmigheid en gehoortraining. Ook geef ik les in de basis akkoorden zodat je leert om jezelf – terwijl je zingt – te begeleiden op de piano. Iedereen vanaf 8 jaar is welkom! Zie ook de FAQ hieronder waarin nog meer informatie per doelgroep is te lezen.

Wil je proberen of zangles bij zangpraktijk Karen’s Voice wat voor jou is? Plan dan nu een gratis proefles!

universal voice master teacher button

Maar wat ga ik dan zingen?

Samen met een aantal zangdocenten heb ik wat Spotify lijstjes gemaakt ter inspiratie.

Kleine omvang (Speech)

Duo- en groepslessen / Meerstemmig zingen

Grote omvang (Speech/Belt)

Klassieke muziek

Jongeren

Musical

Zangles tarieven

Kinderen & Jongeren

Kinderen en jongeren onder 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW.

Privé les
30 minuten . . . . . €25,00 per les
45 minuten . . . . . €37,50 per les
Groepsles (45 minuten)
2 personen . . . . . €20,00 per persoon
3 personen . . . . . €17,50 per persoon
4 personen . . . . . €12,50 per persoon

Volwassenen

Vanaf 21 jaar gelden prijzen inclusief BTW.

Privé les
45 minuten . . . . . €45,00 per les
60 minuten . . . . . €60,00 per les
Groepsles (60 minuten)
2 personen . . . . . €35,00 per persoon
3 personen . . . . . €25,00 per persoon
4 personen . . . . . €20,00 per persoon

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de lessen.

Geef eens een zangles cadeau!

Tarieven

Kinderen & Jongeren

Kinderen en jongeren onder 21 jaar zijn
vrijgesteld van BTW.

Privé les
30 minuten €25,00 per les
45 minuten €37,50 per les
Groepsles (45 minuten)
2 personen €20,00 pp
3 personen €17,50 pp
4 personen €12,50 pp

Volwassenen

Vanaf 21 jaar gelden prijzen inclusief BTW.

Privé les
45 minuten €45,00 per les
60 minuten €60,00 per les
Groepsles (60 minuten)
2 personen €35,00 pp
3 personen €25,00 pp
4 personen €20,00 pp

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de lessen.

Waar en wanneer

Lesdagen en tijden

Woensdag 13.00 – 21.30 uur
Donderdag 13.00 – 19.00 uur
Vrijdag om de week 9.30 – 12.30 uur
(in de even weken)

Mocht je andere wensen hebben qua dag/tijd of heb je interesse in zangles aan huis neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Locatie

Muziekgebouw ’t Akkoord
De Kwakel 41
1241 LD Kortenhoef

Bij de locatie kan je gratis parkeren.

De locatie is perfect te bereiken vanuit Hilversum, Bussum en de gemeente Wijdemeren; Ankeveen, Loosdrecht, ‘sGraveland, en Nederhorst den Berg.

Over mij

Dat ik via een omweg uiteindelijk toch mijn beroep maak van zingen is niet zo verwonderlijk. Als klein meisje was ik altijd al aan het zingen en nu als volwassen ‘meisje’ nog steeds. Tijdens mijn jeugd is mijn passie en talent ontdekt en ontwikkeld in Kinder- & Jeugdkoor Konstantijn in Zwolle. Al snel ben ik daarnaast zanglessen gaan volgen. Ook heb ik een hoop baat gehad bij de ‘verplichte’ pianolessen die ik vroeger volgde en het dagelijkse half uurtje oefenen. Zo begon ik voordat internet het allemaal cadeau gaf, liedjes op akkoorden te zetten zodat ik ze kon zingen terwijl ik mezelf op de piano begeleidde.
In plaats van het conservatorium besloot ik wat anders te gaan studeren en ben later aan het werk gegaan als Event Manager in Utrecht. Vele mooie evenementen heb ik mogen organiseren maar daarnaast bleef muziek en zingen mijn grote passie. Ik volgde pop/jazz zanglessen en zong ik meerdere close harmony projecten. Ik heb een grote liefde voor meerstemmigheid en samenzang.

Al jaren zing ik op vele feesten in de succesvolle feestband 2mf en zangduo Shorty and the Blond. Daarnaast werk ik als solo zangeres en backing vocal. Door mijn achtergrond en opleiding ben ik nu breed inzetbaar en zing zowel het Ave Maria als nummers van Tina Turner. Inmiddels geef ik zangles en heb ik mij verder ontwikkeld door het volgen van de zangopleiding en teachers opleiding aan het Universal Voice Institute. Deze heb ik succesvol afgerond en ik mag mijzelf dan ook met trots ‘Universal Voice Master Teacher’ noemen! Door deze opleiding en mijn praktijkervaring kan ik mijn lessen op vele manieren insteken en werk ik samen met jou naar een helder doel.

Neem contact op

Wil je je aanmelden voor een zangles of proefles? Laat het me weten via een berichtje! Welke dag en tijd heeft je voorkeur?

Momenteel geef ik deze dagdelen les.

Email:
[email protected]

Bellen / Whatsapp:
0625476177

KvK: 71540148
BTW: NL001382134B50
IBAN: NL65KNAB0257423737

Kiki Metselaar
Kiki Metselaar
04/07/2023
Zanglessen bij Karen zijn heel leuk om te doen. Ze luistert goed naar mijn behoeften en weet m.b.v. leuke oefeningen hierop in te spelen. De lessen zijn gezellig en ik voel mij erg op mijn gemak bij haar. Echt een aanrader om bij haar les te nemen!
Helma
Helma
25/06/2023
Mijn ervaring met de zanglessen van Karen is dat ze laagdrempelig en heel toegankelijk zijn. De sfeer tijdens de les is gezellig en ontspannen, Karen nodigt je uit op een enthousiaste manier om jezelf te mogen laten horen en geeft stimulerende adviezen, nooit kritiek. Ze blijft zich inspannen om de beste manier te vinden om jou beter te laten zingen en komt met afwisselende oefeningen. Het aanbod van de gratis proefles zou ik iedereen aanbevelen, daarmee kun je uitproberen of het wat voor je is.
Alfons van Dam
Alfons van Dam
18/03/2023
Al een aantal maanden heb ik zangles van Karen. Ik vind dat ze het goed doet. Als het zingen even niet zo goed gaat, weet ze altijd wel een manier te vinden dat het toch lukt. Ze heeft veel geduld. Het is altijd leuk en je gaat ook altijd met een goed gevoel weg. Wil je zangles is het zeker aan te raden om naar Karens Voice te gaan. Ankie van der Heide
Michel Oudshoorn
Michel Oudshoorn
14/03/2023
Karen heeft mij goede zang tips en technieken geleerd, waardoor ik nu makkelijker en zuiverder ben gaan zingen. Ik voel mij daardoor zekerder om te zingen en heb er meer plezier in.
chantal rooke
chantal rooke
12/03/2023
Zelf gaan zingen stond al heel lang op mijn bucketlist maar was een enorme drempel. Tot ik in september vorig jaar de oproep van Karen’s Voice zag in het weekblad Wijdemeren. Echt geen moment spijt van gehad. Karen heeft een laagdrempelige en leuke manier van lesgeven, is heel toegankelijk, kundig en duidelijk en past haar stijl van lesgeven aan op jouw wensen. Daardoor is ze in staat om zelfvertrouwen te geven waardoor je vrijer maar ook bewuster bezig bent met zingen. Ze weet je door middel van haar lestechnieken, tips en muzikale begeleiding echt uit je comfortzone te halen en daarmee het vertrouwen te geven dat je het kan. Kortom Karen’s Voice is absoluut een aanrader. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap gezet heb en daarnaast hebben we ook nog ontzettend veel lol samen.

Zangschool Karen’s Voice voor zangles in de omgeving Bussum, Hilversum, Wijdemeren en Het Gooi.