Karen zingt live
karen zingt in microfoon

Karen’s Voice

Live muziek voor dat ene moment!

Karen’s Voice

Live muziek voor dat ene moment!

Jullie bruiloft, de ceremonie, een receptie, je verjaardag of een afscheid. Live gezongen muziek tijdens dat speciale moment maakt het écht bijzonder. Een zangeres begeleid door live instrumenten of met een backingtrack. Maak het zo groot of klein als je wilt!

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk graag mee!

Mogelijkheden en tarieven

Solo of met live begeleiding

karen zingt ballad solo

Karen solo

Zangeres begeleid door backingtrack of zelf op toetsen

Vanaf €350,- excl. btw

Karen + Live begeleiding

Zangeres begeleid door
gitaar of toetsenist

Vanaf €450,- excl. btw

Extra muzikanten?

Gitarist
Pianist
Tweede zanger / zangeres
Cajon / Drums
Saxofonist
Bassist

Wil je meer informatie of advies over de mogelijke combinaties van zangeres en muzikanten?
Laat het weten, ik denk graag mee!

Tarieven zijn een indicatie voor bijvoorbeeld een huwelijksceremonie van een uur, waarbij we jullie nummers instuderen.

Tarief is exclusief btw en reiskosten.

Karen & Band

100% FEEST GARANTIE

Coverband 2mf

Staat deze band op je feest dat heb je zeker de juiste keuze gemaakt. Ik zing al jaren met deze geweldige muzikanten op vele feesten door het land. Niet alleen omdat ze zo goed zijn, maar ook omdat we er samen zo veel plezier in hebben. En dat zie je. En je gasten ook! Van disco classics, 90’s, rock tot de hits van nu.

www.2mf.nl

DJ & VOCALS

Shorty and the Blond

Podium is niet nodig, wij staan gewoon tussen jullie gasten. En dat vinden ze (we) erg leuk! Ik zing al jaren met Robert op vele feesten en doordat we met een backingtrack zingen hebben we geen live instrumenten en dus maar weinig ruimte nodig. Makkelijk! Maar wel net even wat meer dan alleen een DJ – en die nemen wij dus ook mee.

www.shortyandtheblond.nl

Tarieven van band of DJ & Vocals starten vanaf €995,- excl. btw en reiskosten.

Wil je meer informatie of advies over de mogelijkheden voor jullie feest?
Laat het weten, ik denk graag mee!

Over Karen

Over mij

Dat ik via een omweg uiteindelijk toch mijn beroep maak van zingen is niet zo verwonderlijk. Als klein meisje was ik altijd al aan het zingen en nu als volwassen ‘meisje’ nog steeds. Tijdens mijn jeugd is mijn passie en talent ontdekt en ontwikkeld in Kinder- & Jeugdkoor Konstantijn in Zwolle. Al snel ben ik daarnaast zanglessen gaan volgen. Ook heb ik een hoop baat gehad bij de ‘verplichte’ pianolessen die ik vroeger volgde en het dagelijkse half uurtje oefenen. Zo begon ik voordat internet het allemaal cadeau gaf, liedjes op akkoorden te zetten zodat ik ze kon zingen terwijl ik mezelf op de piano begeleidde.
 
In plaats van het conservatorium besloot ik wat anders te gaan studeren en ben later aan het werk gegaan als Event Manager in Utrecht. Vele mooie evenementen heb ik mogen organiseren maar daarnaast bleef muziek en zingen mijn grote passie. Ik volgde pop/jazz zanglessen en zong ik meerdere close harmony projecten. Ik heb een grote liefde voor meerstemmigheid en samenzang.
 

Al jaren zing ik op vele feesten in de succesvolle feestband 2mf en zangduo Shorty and the Blond. Inmiddels geef ik zangles in mijn praktijk in Kortenhoef. Ook heb ik mijzelf en mijn stem verder ontwikkeld door het volgen van de zangopleiding en teachers opleiding aan het Universal Voice Institute. Deze heb ik succesvol afgerond en ik mag mijzelf dan ook met trots ‘Universal Voice Master Teacher’ noemen! Door mijn achtergrond en opleiding ben ik nu breed inzetbaar en zing zowel het Ave Maria als nummers van Tina Turner met veel passie en plezier.

Karen zit met microfoon

Laat van je horen!

Contact

Heb je vragen, wil je boeken of gewoon even sparren?

Neem geheel vrijblijvend contact op.

Email:
[email protected]

Bellen / Whatsapp:
0625476177

KvK: 71540148
BTW: NL001382134B50
IBAN: NL65KNAB0257423737